2012. április 6., péntek

Hamburger

Zsömle:
3 db tojás különválasztva.
Tojásonként számoltam:
 1ek kókusztejszín
1/2 mk tökmagolaj
1 csipet szódabikarbóna
Ezeket összekevertem a tojások sárgájával. A fehérjéhez adtam pár csepp friss citromlevet, 1/ 2 mk sót, majd kemény habbá vertem.
A habhoz hozzá adtam a sárgákat, és sütőpapírral bélelt tepsibe halmoztam. A pacák tetejét szezámmaggal, illetve reszelt kemény sajttal szórtam meg. Előmelegített sütőben 25 percig sütöttem. A sajtosak kicsit szétterültek, ezek adták a hambi alapját. A szezámosak egész szépek lettek, ezek kerültek a hambi tetejére.
A fasírt pulykahúsból készült.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése