Mi a szöszt irkálok ide?


                                                                   
Kezdetben csak a recepteket írogattam ide, leginkább azért, hogy dokumentálva legyenek. Most viszont úgy gondoltam, kicsit átalakítom a blogot, saját ráérzés alapján.
Ha olvasok valami olyasmit ami az egészséges étkezéshez kapcsolódik, és úgy találom érdemes megosztani másokkal, azokat is bejegyzem, természetesen a forrás megjelölésével.
Vagy ha rábukkanok lelőhelyekre, ahol jó áron szerezhetők be alapanyagok...ilyesmik is kerülnek majd ide.
Menet közben persze lehet hogy majd ez is változik, szerintem sosem lesz végleges formája a blognak :)
Örülök ha valaki olvas, annak méginkább, ha sikerül elcsábítom egy kis diétás kalandra. Nem célom senkit meggyőzni, amiket eszem és ahogyan sportolok csak az én igényeimnek ideálisak. Azt gondolom, egy kis inspiráció viszont nem árthat senkinek :) Mindenkinek magának kell megtalálnia a megfelelő életmódot, ezen a téren sincs két egyforma ember a világon.
Zanzásítva rólam: 38, feleség és anya, 4 tej- és tartósítószermentes diétán lévő gyerkőc (4,9,11,12 évesek), egyikük asztmás, poratka, lisztatka, kutyaszőr allergiás, másikuk hiperaktív, figyelemzavaros, lisztérzékeny, a harmadik hasfájós, köhögős, csalános, negyedik ekcémás stb...paleo előtt 100 kg, ízületigyulladásos, migrénes, premestruációs szindrómás, depressziós, allergiás, alacsony önértékeléssel. Paleo mellett, 76kg, életvidám, kiegyensúlyozott, gyógyszermentes (csak antihisztamin), optimista, és kitartó :) Amit csinálok, nem tekintem diétának. Van hogy elcsábulok, utána mindig megállapítom nem éri meg. Inkább úgy gondolok erre az egészre, hogy tudatosan próbálom úgy alakítani az életmódomat, hogy a lehetőségeimhez képest, mindig a legjobb megoldást válasszam. Vannak nehéz napok, főleg hónap végén, ilyenkor két rossz közül a kevésbé rosszat választom. Alapvetően örömet okoz ez az egész. Örülök hogy idetaláltál, remélem neked is sikerül kitalálnod a számodra legideálisabb életmódot.