tag:blogger.com,1999:blog-644241573858127023.post5827937189708298793..comments2023-07-02T18:11:11.302+02:00Comments on Semmi pánik! Gluténmentes kaja vagyok :) : " Grízgaluska"...Timihttp://www.blogger.com/profile/05365937277146752261noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-644241573858127023.post-88415569939312815432012-06-23T14:43:48.952+02:002012-06-23T14:43:48.952+02:00Szia :) Dehogy törlöm, örülök minden hozzászólásna...Szia :) Dehogy törlöm, örülök minden hozzászólásnak, fejlődési lehetőségnek...meg amúgy is :) Kifejezetten főtt tésztára vágytam, (alapvetően szeretem a tésztákat, bár mostanában már alig eszem ilyesmit) ezért úsztattam meg őket forró vízben. Máris nézem a "tarhonyákat", és köszönöm :)Timihttps://www.blogger.com/profile/05365937277146752261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-644241573858127023.post-73085945915499000512012-06-23T13:15:49.819+02:002012-06-23T13:15:49.819+02:00Szia! Hozzákotyogok, ha nem baj. Töröld, ha gondol...Szia! Hozzákotyogok, ha nem baj. Töröld, ha gondolod...<br />Szóval: ezeket a liszteket nem kell főzni, szemben a gabonákkal. Inkább sütni próbáld pici libazsírban. Sokkal finomabb és nem ázik el... Tarhonya címszó alatt összeszedtem egy párat, ha van érkezésed, próbáld ki. "Grízgaluskát" még nem csináltam, csak májgaluskát (levesbetét), az nagyon jó lett...Annahttps://www.blogger.com/profile/02733819895963094350noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-644241573858127023.post-80100559815696744932012-05-15T15:10:06.006+02:002012-05-15T15:10:06.006+02:00Köszönöm :)Köszönöm :)Timihttps://www.blogger.com/profile/05365937277146752261noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-644241573858127023.post-60773846113586058272012-05-15T13:16:48.175+02:002012-05-15T13:16:48.175+02:00De jó! Nagyon kreatív vagy!De jó! Nagyon kreatív vagy!horimarikahttps://www.blogger.com/profile/02965930991464011413noreply@blogger.com